top of page

Blüthner

Julius Blüthner grundlagde flygelfabrikken i 1853 under sloganet "May God prevail". Allerede i 1900 var Blüthner den største klaverfabrik i Tyskland og producerede årligt 5000 instrumenter. Blüthner har markeret sig med banebrydende innovation med fabrikationen af bl.a "den fjerde streng". Blüthner regnes i dag som et af verdens førende klaver- og flygelfirmaer.

Hos Copenhagen Piano har du mulighed for at afprøve et stort udvalg af Blüthner flygler og klaverer.

Crystal Edition er en serie af gennemsigtige flygler, hvor du selv har muligheden for at sætte dit personlige præg på designet. Crystal Edition kommer i 5 størrelser: 166 cm, 175 cm, 186, cm, 210 cm og 235 cm.

Ring for pris

Blüthner Model 1 er et fantastisk koncertflygel, der med sine 280 cm både behager øjet og øret. Der er stor resonans i både bas og diskant og dette flygel egner sig til både rytmiske og klassiske pianister.

925.000 DKK

Blüthner Model 2 er med sine 238 cm et yderst klangfyldt flygel. Flygelet har det patenterede Aliquot system med en ekstra streng i de øverste oktaver, hvilket giver en kraftfuld diskant.

709.000 DKK

Blüthner Model 4 måler 210 cm i længden og har utroligt stor lyd og god dynamik. Model 4 har det patenterede Aliquot system med en ekstra streng i de øverste oktaver, hvilket giver en kraftfuld diskant.

542.000 DKK

Blüthner Model 6 er alle pianisters optimale øveinstrument, men står også i mange hjem verden over. Det ejer Blüthners styrke og stabilitet, men også klang og skønhed. Et Blüthner-flygel er forsynet med en klangbunds opbygning der gør, at sommerens og vinterens indflydelse på temperatur og luftfugtighed, aldrig får den store indflydelse på dette flygels klang. Det er det mest stabile flygel i verden. Mål: Længde 190 cm. Bredde 152 cm.

470.900 DKK

Med Blüthner Model 10 har fabrikken opnået en helt særegen status, idet man i denne model, trods størrelsen har kunnet bevare, klanglig balance mellem bas og diskant. Et helt igennem vidunderligt instrument, der, alt andet lige, prismæssigt ikke kan matches af andre på markedet. Mål. Længde 166 cm. Bredde 152 cm.

406.000 DKK

Blüthner Model 11 passer ind i alle stuer, men besidder Blüthners skønhed i klang og udtryk. En spillemæssig perle. Instrumentet fås ligesom alle Blüthners andre modeller i udgaver der spænder lige fra Kajser Vilhelm til Dronning Victoria.

373.500 DKK

Blüthner-Haessler 116 Jubilæumsedition

Dette Blüthner-Haessler klaver er en jubilæumsedition for at fejre, at virksomheden har eksisteret i 160 år. Modellen står både for Blüthner traditionen, men også for den innovative modernitet og modet til at prøve noget helt nyt. Forskningen og udviklingen i klaver- og flygelfremstilling stræber efter at skabe den reneste, klareste og smukkeste tone. Dette instrument er et klart resultat af denne utrættelig vision. Designet er kendetegnet ved tidløs elegance, rene linjer og modernitet.

87.500 DKK

Please reload

bottom of page