top of page
Reparation af klaver og flygel i København

KLAVERVÆRKSTED I KØBENHAVN

Reparation af flygel og klaver

Et klaver består af ca 10.000 enkelt dele, og det danske vejr har altid budt på store svingninger i både temperatur og luftfugtighed. Det kræver først og fremmest opmærksomhed på instrumentet og dernæst kontakt til en god pianotekniker eller stemmer, for at sikre den bedste vedligeholdelse.

Regulering af klavermekanikken har afgørende betydning for spilleglæden. Præcision og klangfylde afhænger ofte kun af vedligeholdelse gennem tiden, og det giver samtidig instrumentet en væsentlig længere holdbarhed.

Flygel og klaver reparation og service i København

Priser på reparation af klaver og flygel

Timepris
550 kr.*

*pris er ekskl. moms og ekskl. evt. reservedele og transport

Send en forespørgsel på reparation af dit klaver eller flygel.

Udfyld formularen nedenfor med dine kontaktoplysninger og informationer omkring dit instrument, så vender vi tilbage til dig med henblik på at aftale en tid til reparation af dit klaver eller flygel.

Tak for din forespørgsel!

TAGS: Pianoværksted, klaver reparation, flygel reparation, renovering af flygel og klaver, klaverværksted i københavn, klaverværksted kbh, pianoværksted kbh, udskiftning af knækket tangent, udskiftning af klaverstrenge og andre mekaniske dele, totalrenovering af flygel, reparation af gammelt flygel

bottom of page