PH_grand-08-web.jpg
IMG_2791_edit.jpg

PH Grand Piano

Når flygler ikke bare er sorte kasser i stuen. En tanke som allerede blev tænkt af den verdenskendte danske designer Poul Henningsen i 1931, da han designede PH flyglet. Copenhagen Piano lancerer i dag flyglet på verdensplan. Det er bare et vanvittig smukt møbel, men også et fantastisk instrument i højeste musikalsk kvalitet, der lever op til et topprofessionelt niveau. Flyglet repræsenterer en rig arv af dansk design og kultur og vi er derfor stolte af at sige: "This is how music looks". 

www.phpianos.com

Kontakt os

Vi hører meget gerne fra dig, hvis du har spørgsmål.

Skriv dit navn og kontaktinfo her, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Renovering af gamle PH Flygler

I 1931 begyndte en lang og meget spændende musikalsk historie omkring den danske arkitekt Poul Henningsen. Han designede et anderledes flygel. Og det blev i sandhed anderledes. Ingen havde dengang kendt eller set flyglet som andet, end en trækasse på 3 ben, og ingen har siden formået at overgå denne unikke skabning, både hvad stil og udtryk angår. Så vidt det overhovedet er muligt, forsøger vi at vække disse gamle flygler til live med en gennemgribende restaurering.

Kontakt os for yderligere information

PH Furniture

PH er mere end bare flygler og klaverer og har i 2018 lanceret en hel møbelkollektion. Find spændende artikler i PH Magazine og se udvalget af spændende PH møbler her.

ÅBNINGSTIDER

 

Man-Fre 10:00 - 17:30

Lørdag: Efter aftale

Søndag: Lukket

FIND OS

 

Bredgade 6

DK-1260 København K

Tlf.: 33 33 06 33

Mail: info@copenhagenpiano.dk

  • YouTube - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • Facebook - White Circle

© 2019 Copenhagen Piano