top of page

Nyt Flygel eller Klaver?

Hos Copenhagen Piano har vi et stort udvalg af nye flygler og klaverer til både begynderen, den øvede og den professionelle pianist. Derudover har vi også flygler til koncertsalen, musikskolen, hoteller, museer, institutioner og virksomheder. I vores showroom i København kan udvalgte modeller afprøves. Vi hjælper dig med at finde det helt rigtige instrument, og giver dig råd og vejledning med på vejen.

Flygler i topklasse

Blüthner hører til blandt verdens førende klaver- og flygelproducenter. På flyglerne finder du det patenterede Aliqout system, som i sin enkelthed består af en 4. streng i de øverste oktaver, som ikke anslås, men giver ekstra resonans. 

Tysk kvalitet til skarpe priser

Irmler producerer flygler og klaverer til både begynderen og den professionelle pianist.

Instrumenterne bygges på Blüthners fabrikker i både Asien og Europa og fremstår alle i en helt unik kvalitet. Samtidig til priser, der gør det muligt for alle at erhverve et nyt kvalitetsinstrument.

This is how music looks!

PH Flyglet vækker opsigt overalt både med sit design og lyd. Dansk design af Poul Henningsen kombineret med tysk kvalitets flygelteknik fra Blüthner i Leipzig, gør dette til et unikum inden for pianoer.

Blüthner Digitalpiano

Flotte og vellydende el-klaverer

Vi forhandler Blüthners digitale instrumenter. Bl.a. E-klavier og Homeline

Please reload

Blüthner Pianos - Supreme quality german produced grand pianos
Irmler Pianos - great pianos at an affordable price
PH Pianos - new state of the art design instruments

Brands

Valg af nyt flygel eller klaver

Når der skal udvælges et nyt flygel eller et nyt klaver, er mulighederne mange.

For os er det vigtigst at du får det instrument der passer til dig og dine behov og som samtidig også passer til dit budget. 

bottom of page