SERVICE, STEMNING & REPARATION

Vi servicerer dit instrument og sørger for god stemning!

100 ÅRS ERFARING

Vores værksted i Bredgade har i over 100 år dannet arbejdsplads for nogle af Danmarks absolut bedste pianoteknikkere. Vores reparatører og stemmere har gennem mange års erfaring opbygget kompetencer indenfor klaverbyggerfagets mange facetter.

FULD GARANTI

Vi laver service og udfører reparationer i henhold til Danske Pianostemmer og Instrumentmagerforenings normer. Alt arbejde udføres efter faste, skriftlige aftaler med garantidækning efter gældende regler.

Stemning

Vores erfarne klaverstemmere sørger for at dit klaver eller flygel kommer i god stemning, og giver gerne råd og vejledning i forhold til vedligeholdelse af dit instrument.

Læs mere og book tid til stemning

Reparation og Restaurering

Har dit instrument behov for en kærlig hånd? Vores klaverteknikere udfører reperationer på ældre klaverer og flygler og restaurerer også slidte og forfaldne instrumenter.

Læs mere

Leje af koncertflygel

Vi udlejer flygel til koncert og event. F.eks. Blüthner Model 2 eller Model 4

Læs mere

Leje før køb

Vil du gerne have muligheden for at dele betalingen af dit nye instrument op i flere bidder, kan du med fordel leje før køb.

Læs mere

TAGS: klaverværksted, pianoværksted københavn, service af piano kbh, pianostemning, klaverstemmer kbh, klaverstemmer bredgade, vurdering af klaver, vurdering af flygel, udlejning til koncert, leje af flygel, leje af klaver, reparation af klaver, reparation af flygel

ÅBNINGSTIDER

 

Man-Fre 10:00 - 17:30

Lørdag: Efter aftale

Søndag: Lukket

FIND OS

 

Bredgade 6

DK-1260 København K

Tlf.: 33 33 06 33

Mail: info@copenhagenpiano.dk

  • YouTube - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • Facebook - White Circle

© 2019 Copenhagen Piano