top of page

PH Pianette (Digital)

Teknisk set er det nye PH Pianette i front hvad angår udvikling af såvel klang som tekniske specifikationer. Det er naturligvis forsynet med vægtede trætangenter. Kan leveres med Ibenholt og elfenbensbelægning. Den akustiske resonansbund monteret på ydersiden foran de 4 indbyggede og specialudviklede højtalere, formidler en hidtil uhørt klangfarve fra et elektronisk klaver. De samplede klaver- orgel- og harpsicordlyde er skabt på baggrund Blüthners klangdimensioner og med rod i firmaets stolte klangtraditioner.

PH-Pianetterne er nummererede. Håndlavede i Tyskland. Læderdel kan på bestilling udføres efter ønske.

PH Pianette - et smukt instrument som passer til ethvert rum

OVERLEGEN LYD

Den digitale udviklingsproces har ført instrumentet frem til at være et af de bedst spillende el-klaverer på markedet. Ikke alene designets helt unikke udtryk, men også instrumentets evne til at kommunikere lyde og klange mellem alle nyeste digitale enheder gør, at dette instrument vil opfylde alle tænkelige krav til klang og design. Instrumentet er udstyret med bedste audioforbindelser til både ind og udgange, inklusiv USB, PC, MP3, NOTEBOOK osv. Den interne audiodel består af 150w Digital Amplifier med 4 højtalere. Lyddelen er designet af Günter Phillip.

BETJENES MED DIN SMARTPHONE

Som en hel unik og ny standard kommunikerer det nye PH-Pianette direkte via Ipad, Iphone, Smartphone, Labtop m.m. Over 1000 musikstykker kan downloades og trådløst betjenes videre til Pianettes lydsystem. Ønskes en total ekstern audioløsning med projicering af High End højtalere, kan dette leveres.

bottom of page